## **CNCI UPDATE 2025**

(UPPER GI- ONCOLOGY)

Program schedule **25**<sup>th</sup> **Jan, 2025**: 9:00 am to 7:00 pm

## **REGISTRATION starts FROM 9 A.M TO 10 A.M**

Venue: Biswa Bangla Convention Centre-Newtown Kolkata

Pre-Lunch Session: 9:00 am -1 pm

Live Surgery Workshop  Minimally Invasive Esophagectomy  Dr Jagdishwar Goud Gajagowni (Apollo Hyderabad)	Moderators: Dr. (Col) V.P Singh Dr. Jagjit Pandey Dr. Indranil Ghosh Dr. Sandip Swarup Mandal	Interactive Session (Q & A)	9:00am to 11 am (2hrs)
INAUGURATION + TEA BREAK		1:	1.00 am to 11:30am
Panel Discussion1  Topic: Esophageal Carcinoma- Case scenario based	Moderator:  Dr. Amitabh Ray  CNCI, Kolkata	Panelists: Dr. (Col) V.P Singh Dr. Sanjay Sen Dr. Tanweer Shahid Dr. Abhishek Basu Dr. J.P. Agarwal Dr. Swarnabindu Banerjee Dr. P.N. Mohapatra	11:30am to 12 pm (30mns)
Debate Gastrectomy versus Esophagectomy for Gastro- esophageal junction tumors.  (8 mins per speaker + 3min for summing up)	Speakers: Dr.Jagjit Pandey (AIIMS Patna) & DrRajanSahu (Panchkula Paras Hospital)	Moderator: Dr. Jaydip Biswas Ex Director CNCI Dr. Suvadip Chakrabarti	12:15 pm to 12:45 pm (30mins)

KEY NOTE LECTURE 1	Speaker:	CHAIRPERSON:	12.45 pm to 1:10 pm
"In Current Scenario is CROSS obsolete?"	Dr. J.P. Agarwal (TMH-Mumbai)	Dr Tapas Maji CNCI,Kolkata	(25mins)

LUNCH	1pm to 2 pm

Post-Lunch Session: 2pm – 4pm

KEY NOTE LECTURE 2	Speaker:	Chairperson :	2pm to 2:20 pm
Tips & Tricks of Minimally invasive Esophagegtomy	Dr Jagdiswar Goud	Dr. Jayesh Jha Dr. Rahul Agarwal	(20mins)
Recent advances and current practice of Systemic therapy in	Speaker:  Dr Vijay Patil  Director,Sunrise Cancer  Centre,Maharashtra	CHAIRPERSON:  Dr. Kalyan Kusum  Mukherjee. CNCI  Kolkata	(2:30 pm to 3:00pm) (30 mins)
Gastric Cancer		KOIKata	(00,11110)
KEY NOTE LECTURE 4 Current standards of lymphadenectomy in Resectable Gastric Cancer	Speaker:  Dr Sourav Ghosh	CHAIRPERSON:  Dr. Sanjay Sen	3:00 pm to 3:25 pm (25mins)
Panel Discussion 2  Gastric Cancer- Case scenario based	Moderator:  Dr.Jayanta Chakrabarti Director, CNCI Kolkata	Panelists: Dr. Jagjit Pandey Dr. Rajan Sahu Dr. Chandrani Mallick Dr. Joydeep Ghosh Dr. Sayan Kundu Dr. Ayan Basu Dr. Rohini Singh	3:30pm to 4:10 pm (40mns)

High Tea	4 pm to 4:15 pm	
E POSTER	JUDGE :	Dr.Suvadip Chakrabary
( Cash Prizes for 1 <sup>st</sup> & 2 <sup>nd</sup> Position winners)		Dr.Deborshi Lahiri
		Dr.Sandip Swarup Mandal

KEYNOTE LECTURE 5  "Evolution Of Treatment for Resectable Gastric Cancer In India"	Speaker: Prof Dr Dhananjaya Sharma Ex HOD Dept of Surgery NSCB Medical College Jabbalpur	CHAIRPERSON :  Dr Indranil Ghosh	4:20 pm to 4:40 pm (20 min)
KEYNOTE LECTURE 6 Conduit Selection for Reconstruction After Esophagectomy for Esophageal Cancer	Speaker :  Dr Shaikat Gupta	CHAIRPERSON:  Dr Rajan Sahu	<b>4:45pm-5:05pm</b> (20 min)
KEYNOTE LECTURE 7 GUARDANT-Evolving role of CGP in advanced GI malignancy	Speaker  Dr Joydeep Ghosh	CHAIRPERSON:  Dr Suvadip Chakrabarti	5:10 pm to 5:25pm (15min)

Residents' Quiz Competition	5:30 pm to 6:00 pm	
Moderators : Dr Abhishek Gangopadhyay and Dr Ranti Ghosh	( Cash Prizes for 1 <sup>st</sup> & 2 <sup>nd</sup> Position winners)	
VALEDICTORY AND PRIZE DISTRIBUTION	6: 00 PM TO 6:30 PM	
VOTE OF THANKS	Dr Durgaprasad Nanda	